Mobile LED storskærme

Lej en LED Storskærm og for meget mere opmærksomhed. 

To prisgrupper

Eventudlejning og langtidsudlejning.

Eventudlejning er til dig som er festarrangør eller lignende, som skal bruge en skærm til div. praktisk info eller fx live video mm.

Langtidsudlejning er til dig der skal bruge en reklame / infoskærm i mere end 1.md

Se pris eksempler her 


Vi står for alt det praktiske

Når du lejer en LED skærm hos os står vi for storset alt, dvs. vi levere og opstiller skærmen på aftalt sted, hjælper dig i gang med at bruge LED skærmen, og afhenter den igen ved udløb af lejeaftalen.
Hvis noget skulle gå i stykker i lejeperioden så kommer vi og reparerer det uden ekstra omkostninger for dig.

Software

Det kræver ikke noget specielt software for at lave en simpel præsentation, der kan laves mange lækre præsentationer med fx PowerPoint eller Video med VideoPad Professionel, det eneste det kræver for at blive vist er at du har materialet på en USBflash og at det er lavet til Windows platform. Det er også muligt at uploade dit medie direkte til skærmen hvis du har valgt vores Cloud løsning. (cloud løsning er med som standart ved langtidsleje af en reklameskærm)
Her kan du downloade 3 forskellige standart layout til Microsoft PowerPoint Powerpoint312x312px    Powerpoint312x624px    Powerpoint416x728px

Cloud

Der kan også bruges en cloud løsning hvor man nemt og enkelt kan uploade nyt materiale til skærmene hjemme fra via internettet, til den installerede 4G mediaplayer som er installeret i skærmene. Har du lejet en LED trailer så kan du nemt og hurtigt logge in her via dine tilsendte login oplysninger.
CLOUD LOGIN

Sikkerhed

Modeller der kan løftes op i luften er alle udstyret med vindmåler på toppen, som gør at brugeren bliver advaret om hvis vindbelastningen bliver for stor, ligesom der også er sensor på alle støtteben så skærmen ikke kan køres op hvis støttebenene ikke er OK.

Modeller og Priser

Pt. lagerfører vi to forskellige modeller af mobile LED skærme, en model som er velegnet til Events og større begivenheder, og en som passer til at lave den perfekte reklamespot i fx. en vejkant eller lignende for din butik eller virksomhed, man kan med fordel gå flere sammen om en reklameskærm.
Du kan se modeller og udvalg her eller under menuen Priser & Onlinebooking > LED Storskærme
Modeller og Priser

Hvis noget går galt

Hvis noget går galt med en skærm man har lejet, så reparere vi det normalt inden for 48timer (mandag-fredag) ved langtidsleje og ASAP ved Event udlejning.
Vi eget elektronikværksted der reparer led moduler på pixel niveau.

Tekniske fakta om vores LED skærme

Skærmene er modulopbygget så det er hurtigt og nemt at udskifte moduler af 12,5×12,5cm

Pixel afstand P4.81
Pixel pr m2 43264
Bedst Synsvinkel H:160, V:120
Opdateringshastighed >2880HZ, 120Frames/sec
Farver 16.7millioner
Gns. strøm forbrug 50-250W/m2 (afhænger meget af lysstyrken og billede/video der vises)
Arbejdstemperatur -30c-+80c
Arbejdsluftfugtighed 10%-95%