Vejledning til brug af Køletrailer og Frysetrailer

Afhentning

 1. Afhentning. Køletrailer/Frysetrailer skal afhentes på Bækkevej 38, 6650 Brørup
 2. Fejl og mangler. Tjek evt. synlige fejl og mangler, ved evt. fejl og kontakt da straks NHTec Udlejning & Event på telefon. 24488370
 3. Lys på traileren. Hvis lys stikket på traileren ikke passer på bilen ligger der en overgang til lys stikket inden i køletraileren.
 4. Vigtigt. Tjek en ekstra gang at køletraileren sidder ordenligt på anhængertrækket og den røde sikkerheds wire er korrekt monteret (ikke kun rundt om trækket, dette giver klip i kørekortet i dag ved evt. Politi kontrol) og sørg altid for at dør i køletrailer er låst under kørsel.

Brug

 1. Temperatur. Temperaturen i vognen er indstillet til at køle ned til +3° og vil starte ved +6°/ fryse -21° og starte ved -18° (Kan være Specielt indstillet efter ønske)
 2. Betjening. Der må ikke pilles ved styringen på kølemaskinen, kun 0/1 knappen som er til at tænde og slukke lyset i vognen.
 3. Vigtigt. Pas på siderne i vognen da de let bliver bulede, der må ikke sættes tape eller lignende på siderne hverken udvendig eller indvendig.
 4. På og aflæsning. Der må ikke fortages store på og aflæsning imens der er tændt for køle anlægget (mere end 5min med helt åbne døre) ved store på og aflæsninger sluk for køle anlægget ved at afbryde strømmen, og sørg altid for at døre er lukket ordenligt ved brug.
 5. Vigtigt. Hvis det medfølgende kabel ikke er nok er det vigtigt at der anvendes forlænger kabel men minimum 3×2,5mm² da det ellers vil kunne skade køle anlægget.

Aflevering

 1. Rengøring. Traileren skal være rengjort indvendig ved aflevering, vægge og loft skal være tørret af og gulvet fejet, evt. vasket hvis nødvendigt. Ved manglende rengøring faktureres 500kr.
 2. Fejl og mangler. Ved evt. defekte eller manglende dele vil dette blive opgjort ved aflevering og efterfølgende faktureret dog. Minimum 375kr
 3. Aflevering. Ved aflevering stilles traileren ved Bækkevej 38, 6650 Brørup og låses af, nøgler afleveres i postkasse på Okslundvej 22, 6650 Brørup.
 4. Eftersyn. NHTec Udlejning & Event vil foretage eftersyn af traileren en af de nærmeste dage og evt. fejl og mangler vil blive faktureret.
 5. Skader. fx buler, lygteglas, ledninger, graffiti, tape rester mm. Må dette kun fjernes af lejer efter aftale med NHTec Udlejning & Event. Og der må aldrig bruges opløsningsmidler eller lignende.

 

 

 

Copyright ® 2017 NHTec.dk  Okslundvej 22 6650 Brørup  +45 2448 8370  CVR.31 99 12 93