fadølsanlæg udlejning

Lej dit næste fadølsanlæg hos os vi har fine mobile fadølsbar fx. med 3stk tappe haner på hver (Fransk Hane) eller fuldautomatiske anlæg med blot et tryk på en knap og øllet bliver skænket præcis afmålt mængde. Vi kan levere fadøl til alle slags fester lige fra små private fester til store fest arrangementer, vi har både luft og vandkølet anlæg. Lej fadølsanlæg her.

Alle priser du finder hvor der er øl med i er ca. priser da nogle priser kan variere fra dag til dag, så ring eller kontakt os her for at få en pris på lige netop det øl du skal bruge. Er der en slags øl som du godt kunne tænke dig som du ikke finder her, så kontakt os vi kan næsten skaffe alle slags øl.

Hvorfor leje fadølsanlæg

Vi gør det nemt for dig når du leje dit fødølsanlæg hos os. Du kan selv vælge om du vil hente det hele hos os, eller om vi skal Kommer med det hele, Fadølsanlæg, kulsyre, øl, bar og plastikglas, og evt. en køletrailer, monterer udstyret og kontrollerer at alt fungerer. Vi tager Ubrugte fustager retur efter aftale. Betaling foregår kontant ved afhentning eller levering hvis ikke andet er aftalt.

BierFest

Skal du/i holde eller arrangere BierFest så skal du/i overveje at vælge en komplet øl pakke fra NHTec Udlejning, vi levere det hele i en stor køletrailer, fine mobile fadølsanlæg med 3 haner på hver, og øl efter eget valg. vi kan både levere fadøl på de gamle stål fustager og de nye modular 20 plast fustager. se alle vores øl varianter under menuen “Priser & Online Booking” eller klik her.  skal du bruge større mængder, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud.

Rengøring af fadølsanlæg

Alle fadølsanlæg bliver renset grundigt efter hver udlejning og testet for evt. utætheder, derfor kan der godt forekomme at der kommer vand ud af hanerne når man starter fadølsanlæg op.