Mobile LED Storskærme

Lej en LED Storskærm og for meget mere opmærksomhed.

Størrelser fra 4,5m2 til 21M2 opstilling på mindre end 30min

To prisgrupper

Eventudlejning og langtidsudlejning.

Eventudlejning er til dig som er festarrangør eller lignende, som skal bruge en skærm til div. praktisk info eller fx live video mm.

Langtidsudlejning er til dig der skal bruge en reklame / infoskærm i mere end 1.md

ALLE VORES SKÆRME KAN VISE LIVE STREAM VIA Fx. HDMI, DVI, VGA, SDI mm.

Se pris eksempler her 

Vi står for alt det praktiske

Når du lejer en LED skærm hos os står vi for storset alt, dvs. vi levere og opstiller skærmen på aftalt sted og tid, med dansk talende teknikker, tester at alt virker som det skal, og hjælper dig i gang med at bruge LED skærmen, og afhenter den igen ved udløb af lejeaftalen.
Hvis noget uforventet skulle gå i stykker i lejeperioden, så kommer vi selvfølgelig og reparerer det uden ekstra omkostninger for dig.

Software

Det kræver ikke noget specielt software for at lave en simpel præsentation, der kan laves mange lækre præsentationer med fx PowerPoint eller Video med VideoPad Professionel, det eneste det kræver for at blive vist er at du har materialet på en USBflash og at det er lavet til Windows platform. Det er også muligt at uploade dit medie direkte til skærmen hvis du har valgt vores Cloud løsning. (cloud løsning er med som standart ved langtidsleje af en reklameskærm) Eller bare vise dit martiale direkte fra en PC via et HDMI kabel.
Her kan du downloade 3 forskellige standart layout til Microsoft PowerPoint Powerpoint312x312px    Powerpoint312x624px    Powerpoint416x728px

Cloud

Der kan også bruges en cloud løsning hvor man nemt og enkelt kan uploade nyt materiale til skærmene hjemme fra via internettet, til den installerede 4G mediaplayer som er installeret i skærmene. (standart i de små 4,5m2 skærme) Har du lejet en LED trailer så kan du nemt og hurtigt logge in her via dine tilsendte login oplysninger.
CLOUD LOGIN

Sikkerhed

Modeller der kan løftes op i luften er alle udstyret med vindmåler på toppen, som gør at brugeren bliver advaret om hvis vindbelastningen bliver for stor, de fleste skærme er godkendt til vindbelastning på op til 15m/s. der er også sensor på alle støtteben så skærmen ikke kan køres op hvis støttebenene ikke er OK. (Gælder kun visse modeller)

Modeller og Priser

Pt. lagerfører vi 4 forskellige modeller af mobile LED skærme og pt har vi i alt 10stk, tre modeller som er velegnet til Events og større begivenheder, og en model som passer til at lave den perfekte reklamespot i fx. en vejkant eller lignende for din butik eller virksomhed, man kan med fordel gå flere sammen om en reklameskærm.
Du kan se modeller og udvalg her eller under menuen Priser & Onlinebooking > LED Storskærme
Modeller og Priser

Hvis noget går galt

Hvis noget går galt med en skærm man har lejet, så reparere vi det normalt inden for 48timer (mandag-fredag) ved langtidsleje og ASAP ved Event udlejning.
Vi har også eget elektronikværksted der reparer led panelerne på pixel niveau.

Tekniske fakta om vores LED skærme

Skærmene er modulopbygget så det er hurtigt og nemt at udskifte moduler.

Panel type på Skærm 4,5 & 7m2 modeller

SRYLED P4.81 Outdoor
Pixel afstand P4.81
Pixel pr m2 43264
Bedst Synsvinkel H:160, V:120
Opdateringshastighed >2880HZ, 120Frames/sec
Farver 16.7millioner
Lysstyrke >5000nits
Gns. strøm forbrug 230W/m2 (afhænger meget af lysstyrken og billede/video der vises)
Arbejdstemperatur -20c-+45c
Arbejdsluftfugtighed 10%-95%
Tæthed IP65

Panel type på Skærm 12 & 21m2 modeller

Panel INFILED GX4,63mk2
Pixel afstand P4.6
Pixel pr m2 46656
Bedst Synsvinkel H:160, V:135
Opdateringshastighed >3840HZ, 120Frames/sec
Farver 16.7millioner
Lysstyrke >5000nits
Gns. strøm forbrug 113W/m2 (afhænger meget af lysstyrken og billede/video der vises)
Arbejdstemperatur -10c-+45c
Arbejdsluftfugtighed 10%-95%
Tæthed IP55/IP65